Mogelijk gemaakt door Blogger.

Blogger templates

Blogger templates

Voelt u zich soms als een hondsdolle bosmarmot in de dolgedraaide carrousel die deze wereld is? Heeft u nood aan een betrouwbaar, objectief nieuwsblog waar journalistieke ernst hoog in het vaandel gedragen wordt en er werkelijk geen spatje satire of ironie te bespeuren valt? Dan heeft u geluk, wij zijn uw kompas doorheen deze woelige tijden en brengen u een antwoord op al die actuele vragen waar u 's nachts wakker van ligt en hardnekkige maagzweren van krijgt.

Fabiola overleden, kapsel leeft verder

zaterdag 6 december 2014


koningin fabiola, weduwe van wijlen koning Boudewijn, is gisteren jammerlijk komen te gaan op 86-jarige leeftijd. Ondanks het feit dat ze al jaren sukkelde met haar gezondheid, soms aan de kunstmatige beademing moest en de gezegende leeftijd van 86 had bereikt, komt haar overlijden toch als een donderslag bij heldere hemel. Haar iconische kapsel echter, is springlevend. Over de loop van vele jaren had het een compleet eigen metabolisme ontwikkeld dat in een perfecte symbiose samenleefde met Fabiola. Een beetje als een siamese tweeling dus, met dat verschil dat de twee perfect gescheiden van elkaar konden overleven. Het is een goed bewaard geheim dat Fabiola bij het slapen gaan haar kapsel afzette en het instopte in zijn eigen bedje. Vroom als ze was gaf ze het dan steevast een kruisje en prevelde: 'God beware u.'
Hoe het nu verder moet met het kapsel is vooralsnog onduidelijk. Feit is dat het kapsel zich het best in zijn nopjes voelt als het, overdag althans, op iemands hoofd kan vertoeven. Goede bronnen dicht bij het koningshuis meldden ons dat het kapsel zichzelf reeds zou hebben aangeboden bij achtereenvolgens Paola en Mathilde. Beiden zouden hebben bedankt, Laurent schijnt nog te twijfelen. Indien niemand in het koningshuis interesse zou blijken te hebben, dan zal het kapsel ter adoptie aangeboden worden. Geïnteresseerden mogen zich dan melden en zullen via een strenge selectieprocedure wel of niet geschikt bevonden worden. Het spreekt voor zich dat deze procedure ten vroegste zal aanvangen na de begrafenis van Fabiola uit respect voor de overleden koningin.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

 

Most Reading