Mogelijk gemaakt door Blogger.

Blogger templates

Blogger templates

Voelt u zich soms als een hondsdolle bosmarmot in de dolgedraaide carrousel die deze wereld is? Heeft u nood aan een betrouwbaar, objectief nieuwsblog waar journalistieke ernst hoog in het vaandel gedragen wordt en er werkelijk geen spatje satire of ironie te bespeuren valt? Dan heeft u geluk, wij zijn uw kompas doorheen deze woelige tijden en brengen u een antwoord op al die actuele vragen waar u 's nachts wakker van ligt en hardnekkige maagzweren van krijgt.

Nieuw onderzoek door Coca Cola bewijst het: suiker is gezond

maandag 8 december 2014

Nieuw onderzoek gefinancierd door Coca Cola heeft uitgewezen dat suiker wel degelijk erg goed is voor de gezondheid, in tegenstelling tot eerdere onderzoeken van allerlei, volgens Coca-Cola, erg dubieuze universiteiten. Het nieuwe onderzoek werd gevoerd in China waar men tweehonderd Chinese vrijwilligers dertig dagen lang in een isoleercel plaatste. Een eerste groep van honderd personen werd op een strikt dieet gezet van Coca cola gedurende de hele periode. Een tweede controlegroep van honderd personen kreeg tijdens diezelfde periode enkel maar nucleair afval te eten. Na afloop van het onderzoek kregen de proefpersonen een vragenlijst voorgeschoteld. Daaruit moest blijken of men zich gezonder, dan wel minder gezond voelde dan bij aanvang van het onderzoek. Wanneer de eerste groep
bevestigde zich gezonder te voelen, ontvingen ze hun vrijheid plus een bedrag van tienduizend Yuan. Wie nee antwoordde, werd gemarteld met de 'waterboarding' techniek, maar dan met cola, en vervolgens met een nekschot afgemaakt. Uit de resultaten blijkt dat niet minder dan honderd procent van de Chinese vrijwilligers zich effectief gezonder voelde. De controlegroep voelde zich opmerkelijk slechter. In die mate zelfs dat ze allemaal dood waren na afloop van het onderzoek. Deze tragische afloop was volgens Coca-Cola te wijten aan een chronisch gebrek aan complexe suikers. Coca-Cola wil dan ook iedereen aanraden minstens anderhalve liter cola per dag te drinken. Wie op zeker wil spelen kan beter twee tot drie liter drinken. Suikers uit fruit en dergelijke zouden dan weer minder goed zijn, wegens niet complex genoeg.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

 

Most Reading