Mogelijk gemaakt door Blogger.

Blogger templates

Blogger templates

Voelt u zich soms als een hondsdolle bosmarmot in de dolgedraaide carrousel die deze wereld is? Heeft u nood aan een betrouwbaar, objectief nieuwsblog waar journalistieke ernst hoog in het vaandel gedragen wordt en er werkelijk geen spatje satire of ironie te bespeuren valt? Dan heeft u geluk, wij zijn uw kompas doorheen deze woelige tijden en brengen u een antwoord op al die actuele vragen waar u 's nachts wakker van ligt en hardnekkige maagzweren van krijgt.

Is het einde van de wereld nabij?

vrijdag 28 november 2014

Jazeker, het einde is naderbij. We blijven met z'n allen broeikasgassen uitstoten dat het een aard heeft, ebola viert hoogtij, het Midden-Oosten word overrompeld door Jihadistische koppensnellers, een zombie-apocalyps valt ook nooit helemaal uit te sluiten en randdebielen als Nielson, David Guetta en Christoff voeren de hitlijsten aan. Genoeg redenen dus om aan te nemen dat we er spoedig een kruis over kunnen maken. Het is, kortom, huilen met wel tien petjes tegelijk op. Tot zover het slechte nieuws. Het goede nieuws is: u hoeft niet bij de pakken te blijven zitten. Ik heb een lijst gemaakt met maatregelen die u kan treffen om voorbereid te zijn op het ergste. Ik som ze even voor u op:
- U hebt ongetwijfeld een wapen nodig. Beter nog is een heel arsenaal aan wapens. Wanneer het dun laagje vernis dat beschaving heet van onze spreekwoordelijke huid afgepeld is, zal u kennismaken met de mens in zijn pure vorm. U zal worden geconfronteerd met de overlevingsdrang van anderen in het gevecht om voedsel, schuilplaats, etc.. Mijn advies is: niet aarzelen, geef die voorheen zo keurige en voorname buurman een enorme dreun tegen zijn kanis en steel vervolgens zijn bezittingen.
- Om dergelijke onlusten zo lang mogelijk uit te stellen, valt het aan te raden een voldoende grote voorraad voedsel dat lang bewaart (conserven, droge voeding) aan te leggen. Terwijl u nog een tijdje op uw voorraad kan teren barst de strijd op straat reeds in alle hevigheid los. Blijf rustig zitten en laat de bevolking zichzelf decimeren. U mag ervan uitgaan dat deze periode van grote chaos maximum enkele maanden zal aanhouden, waarna het rustiger zal worden en u dus op verkenning kan gaan.
- Ga naar het platteland. In de stad stinkt het naar rotte lijken en is alles toch al leeggeplunderd. Hoe verder van de stad hoe meer kans om te plunderen. U kan proberen zelf wat groentjes te kweken, maar die zullen hoogstwaarschijnlijk op hun beurt weer door andere overlevers worden geplunderd. Wees de plunderaar, niet de geplunderde.
-En als laatste zou ik aanraden om vooral niemand te vertrouwen, zelfs uzelf niet. Trek alles in twijfel, behalve deze survivaltips.
Zo, nu bent u voorbereid op een eventuele apocalyps. Veel succes!




Ajuus,


Goosfraba

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

 

Most Reading