Mogelijk gemaakt door Blogger.

Blogger templates

Blogger templates

Voelt u zich soms als een hondsdolle bosmarmot in de dolgedraaide carrousel die deze wereld is? Heeft u nood aan een betrouwbaar, objectief nieuwsblog waar journalistieke ernst hoog in het vaandel gedragen wordt en er werkelijk geen spatje satire of ironie te bespeuren valt? Dan heeft u geluk, wij zijn uw kompas doorheen deze woelige tijden en brengen u een antwoord op al die actuele vragen waar u 's nachts wakker van ligt en hardnekkige maagzweren van krijgt.

zijn we allemaal gek aan het worden?

maandag 1 december 2014



Het blijkt dat de Vlaming dubbel zo vaak naar de psychiater gaat dan tien jaar geleden en dat we met zijn allen massaal antidepressiva slikken. Kunnen we daaruit besluiten dat we met z'n allen op weg zijn naar de totale krankzinnigheid? Jazeker, het lijdt geen enkele twijfel dat we allemaal serieus het noorden kwijt zijn. Maar wat scheelt er dan precies aan ons en vooral, bestaat daar al een pilletje voor? Een lastige vraag die velen onder ons zich op dagelijkse basis stellen. Gelukkig kunnen we rekenen op de marketingboys van de farma industrie. Zij bieden soelaas en zijn zo voorzienig geweest om ettelijke nieuwe ziektebeelden uit te vinden, elk met zijn specifiek bijpassend pilletje. Zo voelt u zich snel weer beter. Wij sommen enkele van deze nieuwe psychische aandoeningen voor u op. Mocht u zichzelf in een van deze ziektebeelden herkennen, ga dan als de bliksem naar u dichtsbijzijnde psychiater en laat u wat pillen voorschrijven. Constant in een wazige, pseudo-gelukkige toestand verkeren onder invloed van chemicalïen is uw goed recht. Maak er gebruik van!

-social media depprivation anxiety: heeft u het lastig als u langer dan een half uur zonder Twitter, Facebook en consorten moet doorbrengen. Kan u het niet laten om de haverklap uw inbox te checken? Geen nood, er bestaat een pil voor. Een half uur na inname krijgt u een gelukzalig gevoel met het equivalent van 100 facebook likes!

-fear of missing out disorder: bent u soms gefrusteerd dat u zich door die belachelijke wetten van de fysica slechts op één plaats tegelijk kan bevinden? Vind u het ook zo vervelend dat uw lichaam af en toe aan wat broodnodige rust toe is? Hierdoor mist u onvermijdelijk constant razend spannende gebeurtenissen en events. Oh jeetje! Gelukkig bestaat er nu een pil waarvan u zodanig ver heen bent na inname, dat u het gevoel krijgt zich op verschillende plaatsen tegelijk te bevinden. En het is er dolle pret! Non stop!

-constant excitement depprivation: zijn er soms van die saaie, stille momenten in uw leven? U kent het wel: alles is peis en vree, de kat ligt te maffen voor de stoof en er gebeurt helemaal niks opmerkelijk  dat het vermelden waard is. Balen is dat! Gedaan ermee, dankzij een nieuwe pil bent u permanent in een staat van dolle opwinding. Ook als er werkelijk niets te beleven valt. De kleinste pietluttigheden zullen aanvoelen als een spannende nieuwe prikkel.


P.s Indien u zich niet in een van deze ziektebeelden herkent, maar toch om een of andere reden zich niet in een constante staat van opperste verrukking bevindt, raad ik u aan om toch maar eens naar de psychiater te gaan en wat pillen te slikken. Wie weet waar het allemaal goed voor is.


Ajuus,


Goosfraba 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

 

Most Reading